top of page

Dobro je vedeti


Lokacije delavnic ArtŠtanjel 2023


Ustvarjalne delavnice ArtŠtanjel 2023 se bodo izvajale na zunanjih površinah starega mestnega jedra Štanjela. V primeru dežja se bomo zatekli v notranje prostore štanjelskega gradu.


Grajžarjeva galerija, terasa ob zgornjem palaciju, Ferrarijev vrt, narava v okolici Štanjela. V primeru dežja se bomo umaknili v prostore štanjelskega gradu. Z natančnimi lokacijami delavnic bodo udeleženci seznanjeni prvi dan programa.

 

Prijava na delavnice in število udeležencev na posamezni delavnici


Pri projektu ArtŠtanjel 2023 sodeluje 8 likovnih in plesnih ustvarjalcev oz. pedagogov. Različnih znanj iz sveta likovnega in plesnega ustvarjanja bo na pretek in vsakemu udeležencu bi privoščili, da se z vsemi dodobra seznani. Vemo pa, da "divjanje" od ene do druge delavnice navadno ne prinese sadov, pridobljeno znanje je v najboljši meri površinsko. Po izkušnjah mentorjev smo se zato odločili, da udeleženci programa ob prijavi izberejo dve delavnici, ki bi se jima radi posebej posvetili ter tretjo kot možnost.

Za uspešno izpeljavo programa je število udeležencev na posamezni delavnici ključnega pomena. To ne sme biti ne preveliko, ne premajhno. Po izkušnjah je idealno število udeležencev na posamezni delavnici med 7 do 9. V primeru, da se bo na posamezno delavnico prijavilo preveliko ali premajhno število udeležencev bomo te enakomerno prerazporedili. Željam udeležencev programa bomo kolikor se bo dalo prisluhnili.

 

Z vlakom in avtobusom na ArtŠtanjel!


Povezave javnega potniškega prometa iz smeri Nove Gorice so programu ustvarjalnih delavnic za mlade ArtŠtanjel pisane na kožo. V Štanjel se zjutraj pripeljemo z vlakom, pozno popoldan se v Novo Gorico vračamo z avtobusom.

 

Vas zanima še kaj?


Na vsa Vaša vprašanja v zvezi s programom ArtŠtanjel 2023 Vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili. Lahko nas pokličete po telefonu ali nam vprašanja posredujete na e-mail naslov: artstanjel@gmail.com. Hvala.

 

DOBRODOŠLI NA ARTŠTANJEL 2023




345 views
bottom of page