top of page

Dobro je vedeti


Lokacije delavnic ArtŠtanjel 2024


Ustvarjalne delavnice za mlade ArtŠtanjel 2024 se bodo izvajale na zunanjih površinah starega mestnega jedra Štanjela. V primeru dežja se bomo zatekli v notranje prostore v Štanjelu.


Grajžarjeva galerija, terasa ob zgornjem palaciju, Ferrarijev vrt ... z natančnimi lokacijami delavnic bodo mladi seznanjeni prvi dan programa.

 

Prijava na delavnice in število udeležencev na posamezni delavnici


Pri projektu ArtŠtanjel 2024 sodeluje 12 likovnih in plesnih ustvarjalcev oz. pedagogov. Različnih znanj iz sveta likovnega in plesnega ustvarjanja bo na pretek in vsakemu udeležencu bi privoščili, da se z vsemi dodobra seznani. Vemo pa, da "divjanje" od ene do druge delavnice ne prinese sadov, pridobljeno znanje je v najboljši meri površinsko. Po izkušnjah mentorjev smo se zato odločili, da udeleženci programa izberejo štiri delavnice, ki se jim bodo posebej posvetili.

Za uspešno izpeljavo programa je število udeležencev na posamezni delavnici ključnega pomena. To ne sme biti ne preveliko, ne premajhno. Po izkušnjah je idealno število udeležencev na posamezni delavnici med 7 do 9. V primeru, da se bo na posamezno delavnico prijavilo preveliko ali premajhno število udeležencev bomo te enakomerno prerazporedili. Željam udeležencev programa bomo kolikor se bo dalo prisluhnili.

 

Z vlakom in avtobusom na ArtŠtanjel


Povezave javnega potniškega prometa iz smeri Nove Gorice so programu ustvarjalnih delavnic za mlade ArtŠtanjel pisane na kožo. V Štanjel se zjutraj pripeljemo z vlakom, pozno popoldan se v Novo Gorico vračamo z avtobusom.

 

Vas zanima še kaj?


Na vsa Vaša vprašanja v zvezi s programom ArtŠtanjel 2024 Vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili. Lahko nas pokličete po telefonu ali nam vprašanja posredujete na e-mail naslov: artstanjel@gmail.com. Hvala.

 

DOBRODOŠLI NA ARTŠTANJEL 2024
400 views

Comments


bottom of page